Clinic Andrew McLean

Ontdek hoe snel een paard kan leren!

Je kunt een paard pas echt goed trainen als je weet hoe hij denkt en leert. Op dinsdag 5 juli 2016 zal Dr. Andrew McLean dan ook weer in het land zijn om een clinic geven. Dit maal zal de clinic in de avonduren plaatsvinden.

Dr. Andrew McLean bekend van het boek “De waarheid over paarden” begint de avond om 18.30. Tijdens zijn presentatie zal hij de geheimen van ’s werelds eerste wetenschappelijke trainingssysteem onthullen. Bovendien deelt hij niet alleen de nieuwste inzichten in de wetenschap achter het paardrijden met ons, maar gaat hij ook in op de basis van leertheorie. Na de theorie zal aan de hand van twee demonstratieruiters zijn kennis in de praktijk worden gebracht. De twee rijdende amazones zijn Leonie Verdoold en Annemiek Koene. Leonie rijdt met Prinses een pittige Z merrie, die heel snel spanning opbouwt. Annemiek neemt haar Grand Prix hengst Tatanka mee. Het belooft een hele interessante avond te worden.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

18.00: inloop

18.30 – 20.00: lezing Andrew McLean

20.00 – 20. 45: Demoruiter Leonie Verdoold

20.45 – 21.30: Demoruiter Annemieke Koene

De lezing kost 35 euro per persoon. Betaling graag contant (zoveel mogelijk gepast) ter plekke.

Locatie:

Dekstation de Nieuwe Heuvel, Veenstraat 1, 6741 EC Lunteren (Gld)
Ingang Oude Arnhemseweg 101, Lunteren

Voor deelnemers aan de clinic van Andrew is het mogelijk om overdag gratis te kijken naar de lessen die zijn vrouw Manuela geeft aan een drietal ruiters. Manuela geeft tot het hoogste niveau dressuurles, maar is ook zeer leerzaam voor de basisruiter. Uiteraard geeft ze les volgens de methode van haar man. Ze is de trainer achter de gouden medaillewinnaar van de Paralympische Spelen 2012  Joann Formosa.

Voorlopige deelnemerslijst lessen Manuela McLean:

15.00 – 16.00 Marianne Duinhouwer (Mademoiselle)

16.00 – 17.00 Leonie Verdoold (?)

Voor inschrijving graag een mail sturen naar: info@janinavanderdrift.nl Bij inschrijving graag naam en telefoonnummer vermelden.

Let op: de clinic en lessen zullen in het Engels worden gegeven!

Clinic Andrew McLean aan Anky van Grunsven

 

3 Reacties op Clinic Andrew McLean

  1. Laura Ginsel zegt:

    Lijkt mij ontzettend leerzaam, ben met deze methode voor het eerst in contact gekomen bij de Academy van de familie Bartels, beleer nu mijn jonge paard volgens negatieve bekrachtiging en het werkt super! Dit systeem had ik jaren eerder moeten weten….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>