Nieuw youtube kanaal

Deze week ben ik begonnen met een nieuw initiatief op youtube, namelijk Horse Magazine. Horse Magazine is een videoblog waarin ik filmpjes post met allerlei handige tips over paarden. Vaak gaat het wel een beetje over paardengedrag, maar ik behandel ook hele praktische onderwerpen. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje! Wen je paard in vier stappen aan vliegenspray

Verder ben ik van plan om deze site om te toveren naar een nieuwe site met mijn nieuwe bedrijfsnaam Horse Logic. Voor Horse Logic had ik al een facebookpagina en nu komt er ook een mooie site aan. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe slogan hiervoor vinden: “The more you know the more you care”. Voor mij is dat namelijk wel het geval. Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.