Voor maneges met veiligheidscertificaat

Sinds een aantal weken ben ik officieel gediplomeerd om instructie te geven. Dit houdt in dat ik nu ook les mag geven op maneges met veiligheidscertificaat. Voor het examen moest ik mezelf bewijzen op het gebied van dressuur en springen. Ook moest ik kunnen lesgeven in beide disciplines. Uiteraard hoorde hier ook de nodige theoretische achtergrond bij. Al met al zijn er veel avonduurtjes in gestoken. Maar ik ben blij dat het resultaat er nu is, zodat ik ook clinics en les mag geven op maneges met veiligheidscertificaat. Op die manier kan ik nog meer mensen vertellen hoe je op een veilige, effectieve en ontspannen manier met je paard om kunt gaan en kunt rijden!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.